• Добре дошли в Детска градина "ПРОЛЕТ"
    ДГ "Пролет"
    Добре дошли в Детска градина "ПРОЛЕТ"
    Детска градина „ПРОЛЕТ“ е институция в системата на предучилищното и училищно образование, в която се отглеждат, възпитават, социализират и обучават деца от три годишна възраст до постъпването им в първи клас. Организацията на предучилищното образование е целодневна.
  • Мисия  на ДГ "Пролет"
    ДГ "Пролет"
    Мисия на ДГ "Пролет"
    „Пълноценно развитие на детската личност чрез създаване на съвременна организация на ВОП, осигуряваща условия за игра, познание общуване и творчество, чрез съхраняване и насърчаване на детската индивидуалност. Утвръждаване на ДГ като център на сътрудничество между деца, родители и учители.”
  • Визия на ДГ „ПРОЛЕТ”
    ДГ "Пролет"
    Визия на ДГ „ПРОЛЕТ”
    •Място уютно, спокойно и сигурно, в която децата да бъдат обгрижвани, възпитавани и обучавани с много обич, топлина и разбиране. •Създаване на среда, близка до семейната с индивидуален подход към всяко дете, спямо неговите личностни особености, характер и качества. •Център за родители, търсещи и намиращи подкрепа, сътрудничество, квалифицирана педагогическа информация и помощ. •Стремежът ни е да се утвърдим като конкурентно способно детско заведение, което подготвя децата за социализация и реализация.
Добре дошли в сайта на Детска градина "Пролет", с.Межден

Добре дошли в сайта на Детска градина "Пролет", с.Межден

СКЪПИ РОДИТЕЛИ,

първите няколко години от раждането на детето са изключително важни. През този период се задават основите и потенциала на бъдещата личност, което определя успеха на детето в училище и в живота му на възрастен.

Знаем, че е трудно да поверите детето си на непознати хора, защото ние също сме родители. Трудно е, защото за всеки от нас е важно най-скъпото му същество да бъде на сигурно място. Място, където ще го обичат и ще се грижат за него с нежност и внимание.

За нас грижата за децата не е просто работа, тя е призвание и желание да направим така, че тези малки създания да израстнат обградени с обич и нежност, топлота и внимание. За нас е изключително важно децата да бъдат спокойни и свободни.

Екипът на Детска градина „Пролет” работи с любов и отдаденост за децата, зачитайки тяхната индивидуалност и личностни потребности.

Нашата цел е да спечелим любовта на всяко дете и да оправдаем доверието на всеки родител.

За вас ще работи екип от професионалисти с висока квалификация, богатство на култура и личностни качества . Детската градина създава всички условия за стимулиране разностранното и безграничното обогатяване на всички аспекти от детския живот, дава възможност на детето да се самоутвърждава, да проявява своята свободна инициатива, нарастваща компетентност и творческа сила.

Добре дошли в сайта на Детска градина" Пролет", село Межден!

Новини

Откриване на Националната седмица на четенето (22.10 – 26.10.2021г.)

"Ако искате децата ви да са умни, четете им приказка. Ако искате те да бъдат още по-умни , четете им повече приказки." Алберт Айнщайн

Научи повече

Проекти

АПСПО

АПСПО

ПРОЕКТ ВG05M2OPOO1-3.005-0004 „Активно приобщаване в системата на предучилищното образование“ Проектът е на обща стойност 82 500 000,00 лева и се финансира по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския социален фонд.

Научи повече
Изграждане на детска площатка

Изграждане на детска площатка

Кратко описание на проекта. Обновяване на училищния двор по Европейски проект - пример. Кратко описание на проекта. Обновяване на училищния двор по Европейски проект - пример. Кратко описание на проекта. Обновяване на училищния двор по Европейски проект - пример. Кратко описание на проекта. Обновяване на училищния двор по Европейски проект - пример.

Научи повече

Галерия